Workshops

Ik geef regelmatig workshops waarin weerbaarheid, bewegen en balans centraal staan. Dit kan voor fysieke weerbaarheid zijn of hoe je Shiatsu in kunt zetten voor zelfhulp of voor hulp aan een ander.

Workshop weerbaarheid en innerlijke balans

De ene mens straalt meer kracht uit dan de andere. Nieuwsgierig naar wat het verschil maakt? En naar wat je kunt doen om je mentale en fysieke weerbaarheid te vergroten? In deze workshop leer je technieken om beter in balans te komen en je daardoor zekerder te voelen. Hoe zou het zijn als je dit in kunt zetten in je dagelijks leven?

Als je weerbaar bent geeft dat meer zelfvertrouwen en dat is merkbaar voor je omgeving. Je gaat letterlijk steviger in je schoenen staan.

Wat kun je verwachten
Je werkt met lijf en je ademhaling. Je leert bewegen vanuit je centrum en ervaart wat jouw eigen innerlijke balans is. Je ontdekt waar je grenzen liggen en leert hoe je ze beter kunt bewaken in verschillende situaties. Wanneer wordt jouw grens geschonden en hoe stop je dat?

Hoe
Deze dag is vooral gericht op voelen en oefenen. Een beetje theorie en veel praktijk. Je werkt hierin zowel alleen als met anderen. Ook is er tijd voor reflectie, meditatie en visualisatie. Naast de fysieke oefeningen wordt er ook gebruik gemaakt van NLP technieken.

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil werken aan zijn/haar eigen weerbaarheid en innerlijke balans.

Door wie
Rob van der Jagt.

Wanneer
Workshops starten bij voldoende interesse.

Aanvragen informatie [klik hier]

Shiatsu zelfhulp

De ziektekostenverzekeraars zijn steeds minder bereid om voorzieningen langdurig te vergoeden of te handhaven in basispakket. Om te voorkomen dat de zorg een zorg wordt biedt Bo Shen een aantal oplossingen. Zoals Shiatsu voor duo’s (praktijksessie), Shiatsu in het gezin, partnerhulp bij chronische aandoeningen en specifieke Shiatsu toepassingen voor mantelzorgers.

Aanvragen informatie [klik hier]

Shiatsu bij patiëntenverenigingen

Bo Shen komt naar u toe om u kennis te laten maken met Shiatsu en hoe Shiatsu in te zetten bij chronische klachten.

Aanvragen informatie [klik hier]