Route

Bo Shen – Praktijk voor Shiatsu en Acupunctuur.
Boschplaat 29
1187 KV Amstelveen
Tel.: 020 – 643 03 23 / 06 – 51 499 502

Met het openbaar vervoer
Bus 357 Connexxion – vanaf Amsterdam Centraal.
Je stapt uit op Westwijkplein, loopt rechts over de brug en onder de fly-over door, steekt de Asserring over en loopt via de Oosthoekhof en de Tolheksbos door naar de Boschplaat (een straat met een middenberm met bomen). Voor de middenberm rechtsaf. Eind van het blok op de hoek is nummer 29.

Bus 199 – vanaf Schiphol – richting Amstelveen.
Je stapt uit op Westwijkplein en gaat de straat in die haaks op de Asserring staat. Je loopt via de Oosthoekhof en de Tolheksbos door naar de Boschplaat (een straat met een middenberm met bomen). Voor de middenberm rechtsaf. Eind van het blok op de hoek is nummer 29.

Sneltram 25 – vanaf Amsterdam, Station Zuid – richting Amstelveen.
Halte Sacharovlaan. Vanaf hier is het ca 12 minuten lopen. Buiten de spits kan op de sneltram de fiets ook mee. Steek de weg over en loop de Sacharovlaan in. Blijf rechtdoor lopen langs de huizenblokken aan je linkerhand. Je steekt de Asserring twee keer over en loopt de Schweitzerlaan in. Bij de vluchtheuvel linksaf de Boschplaat op (straat met middengedeelte met bomen). Derde blok aan de linkerkant op de hoek is nummer 29 (hoekhuis).

Per auto
Vanaf Amsterdam Beneluxbaan
Beneluxbaan volgen tot aan de Bovenkerkerweg. Deze steek je over (stoplichten) je rijdt met het Canongebouw aan je linkerhand rechtdoor, opnieuw verkeerslichten. De weg loopt wat omhoog tussen de woonwijken en gaat naar één rijbaan. Aan het eind stoplicht linksaf. Bij het volgende stoplicht linksaf en meteen rechts aanhouden. Je rijdt nu op de Schweitzerlaan parallel aan de Legmeerdijk. Met de bocht mee naar links en bij de oversteekplaats rechtsaf de Boschplaat op. Een straat met bomen in het midden. Ongeveer halverwege aan de linkerkant is nummer 29 (hoekhuis).

Vanaf Utrecht
Vanaf Utrecht de A2 naar Amsterdam en dan de A9 richting Schiphol. Neem de 2e afslag Amstelveen. Je gaat bij het stoplicht links onder de weg door en rijdt dan alsmaar rechtdoor tot na het sportcentrum aan de Beneluxbaan komt. Dit is een brede weg met een tussenstrook. Je gaat deze rechtsaf op. Zie Amsterdam Beneluxbaan.

Vanaf Den Haag, Leiden richting Amsterdam, Schiphol
Vanaf de A4 afslag Hoofddorp, Aalsmeer. Let op: links aanhouden richting Aalsmeer en Uithoorn (N201). Bij afslag de Loeten, ga je linksaf de Legmeerdijk op richting Amstelveen (N231). Na ongeveer 3 km (en 2 rotondes) kom je bij verkeerslichten en een bord met Westwijk. Rechtsaf de Marshallsingel op. Vrijwel meteen, voor de bushalte, linksaf. Dit is de Boschplaat. Halverwege de straat aan je rechterhand is nummer 29 (hoekhuis).

Vanaf Haarlem, A9 richting Utrecht
Afslag Aalsmeer. Onderaan de afslag linksaf. Bij het volgende stoplicht rechts aanhouden en doorrijden tot aan de Bosrandbrug. Hier linksaf onder de weg door de brug over. Rij bij de rontonde rechtdoor tot aan de kruising met de Legmeerdijk. Sorteer bij de tweede verkeerslichten voor rechtsaf, richting Bloemenveiling/Aalsmeer. Rij de Legmeerdijk op en sorteer meteen voor linksaf. Ga bij het verkeerslicht linksaf en meteen rechts aanhouden. Je rijdt nu op de Schweitzerlaan parallel aan de Legmeerdijk. Met de bocht mee naar links en bij de oversteekplaats rechtsaf de Boschplaat op. Een straat met bomen in het midden. Ongeveer halverwege aan de linkerkant is nummer 29 (hoekhuis).